Opaskäytössämme on jyväskylässä rakennettu Alutroll vene. Vene on valmistettu alumiinista, veneen pituus on 6,05m ja leveys 2m ja maksimi henkilömäärä on 5 (plus opas). Jos haluat lähteä kalaan isomman ryhmän kanssa järjestämme toisen veneen ja oppaan mukaan reissulle.

Alutrollia vauhdittaa 140hp Suzuki perämoottori. Vene on rekisteröity, hyväksytty ja katsastettu charter käyttöön viranomaisten toimesta ja varusteltu niin, että sillä voidaan harrastaa kaikkia suosituimpia kalastumuotoja.

Veneessä on käytössä moderni navigointi- ja  kaikuluotaustekniikka: 1x 12″ HDS Live Lowrance, 1 x 10 HDS Live Lowrance. Kaikuluotainkuvan saa näkyviin myös veneen etuosan heittotasolla kalastaville.

Raymarinen autopilotti auttaa kipparia pitämällä veneen kulkusuunnan ja GPS ankkurilla varustettu Minnkota Riptide iPilot keulamoottori jonka kanssa heittokalastus ja jigaus on helppoa.

Vetouisteluvarustukseen kuuluu Scotty takilat sekä vähintäänkin riittävä määrä vapatelineitä.

Käytämme japanilaisia Shimano Sahara 2000 keloja sekä Yasei AX Player vapoja heittokalastuksessa ja jigauksessa. Vetouistelussa käytössä on Okuma kelat ja Daiwa vavat.